utorok 10. novembra 2015

Autopotahy triko do auta

Autotričká Limite červené predné 2ks. Kč 4Kč s DPH 3Kč bez DPH Ušetříte: 1Kč. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Námi originál šité potahy ve tvaru trika na přední sedačky i pro auto s Aigbagy Cena za.


ZDARMA dárek - Leštící utěrka na všechny povrchy 1ks.

Ano, trika by měla na tento vůz pasovat. MAMMOOTH Potahy na sedadla Chatel, kombinace přední a zadní, materiál:. KEGEL Potahy přední, rozměr A, zelená barva, model triko. Potahy do auta nabízíme v různých barvách a dělení sedadel, máme i pro vozy s bočními airbagy. Univerzální autopotahy v sadě ks na přední sedadla automobilu v černé barvě.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Předpokládané dodání: úterý 20.

Potahy sedadel do auta - textilní potahy sedadel v barevných variantách. Nabízíme kvalitní přesné autopotahy na různé značky i univerzální. POTAH PŘEDNÍHO SEDADLA TRIKO SOFT (ks) - černý. Potahy - vše pro jízdní kola, motocykly a automobily. Compass TRIKO přední ks tmavě šedý.


Velmi kvalitní univerzální potahy předních sedadel vyrobené ze 1 bavlny a podšity vysoce kvalitní molitanovou výplní . Potah přední TRIKO SOFT 1ks modrý. Dobrý deň, zaujímam sa o Poťah sedadla TRIKO predné 2ks sivý. Univerzálny poťahy sedadiel s atraktívnym dizajnom, balené v praktickom uzatvárateľnom balení. Je třeba si uvědomit, že běžné bavlněné triko na nošení lze zakoupit za 20-.


Ochranná impregnovaná deka vhodná k přepravě psa nebo nákladu na zadních sedadlech auta , nebo v zavazadlovém prostoru. Autopotahy Tričko BAVLA na přední sedadla - zelená SIXTOL. Nabízíme univerzální i přesné autopotahy na osobní vozidla znašky ŠKODA různého provedení, máme i přesné.


Prezri si u nás potahy na auta a porovnaj ceny v 10. Autopoťahy Tričko sú vyrobené z bavlny (tričkoviny) a z vnútornej strany sú . MATERIÁL: povrchový materiál 1 Polyester ÚDRŽBA: Potahy je možno prát přímo v pračce klasickými pracími přípravky při teplotě do 30°C.

Sada na renováciu a leštenie svetiel na aute Maxeed. AUTOPOŤAH na predné sedadlá, modrý, vo forme trička zo 1 bavlny na spodnej strane pur pena s protišmykovým efektom. Vylepšete interiér Vašeho auta potahy sedadel, které slouží ke zlepšení pohodlí a zároveň chrání sedadla. Pořiďte si třeba stylové tričko Monte Carlo, nebo cyklistický dres v barvách ŠKODA!


Triko Slavia Exclusive černé. V nabídce tak najdete bezpečnostní pásy pro psy nebo ochranné potahy. CARS Autopoťahy tričko predné tmavo šedé.


Automega vyrábí a dodává autopotahy univerzální i autopotahy na míru z kvalitních čalouníckých látek. Vyhledat podle značky a typu auta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky