piatok 13. novembra 2015

Zmiešavaci ventil

Regulačné zmiešavacie ventily Esbe, Belimo, Comar, termostatický zmiešavací ventil. Termostatický zmiešavací ventil Esbe, zmiešavací ventil na vodu a kúrenie. Trojcestný zmiešavací ventil ESBE VRG 1je vyrobený z mosadze typu DZR s ochranou proti vylúhovanie zinku. Ventil je vybavený nastavovacím ručným . TERMOSTATICKÝ ZMIEŠAVACÍ VENTIL PRE TV.


TM2termostatické zmiešavacie ventily umožnujú reguláciu teploty vody a sú použiteľné na centrálnu alebo lokálnu reguláciu teploty pri odberných miestach . Zajišťuje na výstupu konstantní teplotu smícháním horné a studené vody. Používa sa najmä na reguláciu samostatných vodných ohrievačov . Zmiešavací ventil SMUje určený na reguláciu tepelného výkonu vodných výmenníkov. Regulácia je presnejšia a preto se . Many translated example sentences containing zmiešavací ventil – English- Slovak dictionary and search engine for English translations. Preložiť slovo „ zmiešavací ventil “ zo slovenčiny do angličtiny. Zmiešavací termostatický ventil R1sa používa na inštalácie do sanitárnych systémov.


Zabezpečuje nám úsporu energie a znižuje riziko popálenia pri odbere . MPa, teplota vody nastaviteľná v rozsahu - 65°C, pre správnu funkciu je potrebné, . Nastaviteľný termostatický zmiešavací ventil. Určený ako náhradný diel pre bytové stanice HERZ PRESSBURG 40a 409. SLT je termostatický zmiešavací ventil 3/4“; prietok l/min pri tlaku MPa; teplota vody nastaviteľná v rozsahu - 65°C; pre správnu funkciu je potrebné, . Zmiešavacie ventily sú používané v systémoch ústredného vykurovania.


SLT - termostatický zmiešavací ventil 3/4“; prietok l/min pri tlaku MPa,; teplota vody nastaviteľná v rozsahu - 65°C,; pre správnu funkciu je potrebné, . Ručne ovládaný štvorcestný zmiešavací ventil sa naďalej využíva na riadenie teploty vody vo vykurovacom okruhu. Obidve čerpadlá sú pripojené do riadiacej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky