pondelok 2. novembra 2015

Malé umývadlo do wc so skrinkou

Lehká a velmi flexibilní odsávací hadice pro sání a výtlak vzduchu, prachu a vláken. Odsávač pilín a triesok, max. Podtlak kPa, objem vzduchu 1. Průmyslová hadice PUR, spirálová, flexibilní, odolná proti.


PRIEMYSELNÉ - Voda vzduch a kvapaliny - Kompresorové - Para, horúca voda - Abrazívne. Koncovka umožňuje jednoduché pripojenie, odpojenie a opätovné pripojenie odsávania z jedného stroja na druhý.

Táto koncovka sa hodí na všetky hadice. Priehľadné hadice mimoriadnej odolnosti. Hadice - Balené v stlačenom stave 6. Určené pre pneumatickú dopravu pilín ,. Hľadáostatné Popis: - hadice pre odsávanie pilín a hoblín pre stolársku dielňu Rozmer: - priemer 1mm, bm - priemer mm, bm . Je určená pre odsávanie a transport vzduchu, prachu, neabrazívnych častíc ako sú napríklad piliny , hobliny, textilné vlákna, útržky papiera.


Bezplatná inzercia, odsavacie hadice predaj a inzercia. Predám hadice na odsávanie prachu a pilín podľa potreby dĺžky. Flexibilní, pružné, odolné PUR (polyuretanové) hadice.

Vhodné pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl, CNC, odsávání a sání prachu, pilin , hoblin a . Použití: Sání a foukání prachu, par a pilin od dřevozpracujících strojů. Vhodná pro použití ve dřevozpracujících provozech. V závislosti na abrázii transportovaného materiálu sú dostupné hadice s . PVC hadica vystužená PVC špirálou je lacná varianta hadice pre odsávanie. VYUŽITIE odsávanie s nízkym stupňom abrázie, prachu, plynu, pilín , drôtov, atď. V potravinárskom a farmaceutickom priemysle, doprava . ODSÁVACÍ HADICE KLASICKÉ, POZOR PRODEJ MOŽNÝ POUZE PO CELÝCH METRECH!


CENY HADIC JSOU UVEDENY ZA 1BM V NATAŽENÉM STAVU. Vyberte si najbližšieho dodávateľa na produkt: odsavanie pilin. W, stabilná oceľová konštrukcia, kovové lopatky ventilátora, ohybná hadica ? HADICE FLEXADUR PVC - 1NO kód: POUŽITÍ : Klimatizace a. Konštrukcia: transparentná z čistého polyuretánu. Použitie: na odsávanie pilín , múky, obilia, prachu, úlomkov, granulátov, . K odsávaniu dám 20m špirálovej hadice , klapky a roztrojku viď. Chýba: pilín Predám nové hadice na odsávanie pilín a hoblín - Stroje - Zbavsatoho.


Objem vrecka na piliny : l. Na místa, kde nepotřebujete flexibilitu hadice , natáhněte hadici na . Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky).

Pro odeslání objednávky se . Robustní a dobře vybavené odsávací zařízení. Ventitec je hadica , flexibilné potrubie použiteľné pre rôzne typy odsávanie. Dobrá zpráva pro truhlárny a dílny: Sleva hadic na odsávání prachu a pilin !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky