štvrtok 18. februára 2016

Ohrievače vzduchu elektrické

Kúpeľňová skrinka s umývadlom je praktické riešenie. Doska pod umývadlo dub štruktúrovaná 1cm. Zrkadlo do kúpeľne so skrinkou je to čo je praktické a zároveň vyzerá dobre. Mnohé veci potrebné pre každodennú hygienu ľahko zmestíme do takejto skrinky.


Horná zrkadlová skrinka s halogénovým osvetlením, zásuvkou a vypínačom 7cm. Lacný až najlacnejší kúpeľňový nábytok v akcii pri zachovaní štandartnej kvality.

Pre zákazníkov u ktorých je dobrý pomer ceny a hodnoty na prvom mieste. Odborné poradenstvo a návrhy kúpeľní. Rozmery70x52cm , vyska 81cm. Skrinka do kúpeľne závesná Vedea biela orech. Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem.


Tato koupelnová skříňka se díky svému rozměru a neutrální bílé barvě hodí do většiny koupelen. Má bílé lakované boky i přední část skříňky. Dveřová skříňka v barvě ořech.

Umyvadlové skříňky Jika LYRA PLUS, šité na míru stejnojmenným keramickým umyvadlům, spojují výhody esteticky lákavého zakrytí umyvadlového sifonu s . Dřevojas Řada Q 700D skříňka s umyvadlem ořech. Skříňku je případně možné zavěsit, vždy je nutné přišroubovat umyvadlo na zeď. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: cm.


Barevné provedení: lesklá šedá. Rozměry: x 4x 4cm. Expresné doručenie po Slovensku!


Nábytok do kúpeľne s vodeodolnou úpravou, skrinky pod umývadlo so šírkou od 70cm do 80cm, biela farba, šuflíky, špeciálne kovanie. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Materiál umyvadla , umělý mramor. Do skříňky je zasazeno elegantní bílé.


FLUORIT – závěsná skříňka bez umyvadla. DIAMANT - umyvadlová skříňka. Elegantní umyvadlová skříňka náležící do rodiny koupelnového nábytku Jika LYRA disponuje klasickou konstrukcí korpusu s dvojkřídlými dvířky.


LAUFEN PRO S skříňka pod umyvadlo 665x450x390mm zásuvka, se sifonem, bílá lesk . Vyberte si třeba zrcadlovou skříňku nad umyvadlo s šířkou - cm.

Keramag CITTERIO skříňka pod umyvadlo asymetrická, 70cm , šedohnědá. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Jedná se o nové, nikdy nepoužité zboží se zárukou měsíců. Zboží je zabaleno v originálním balení. Nábytek obsahuje antibakteriální složky.


Ideové návrhy nábytku Evolution . Roca koupelnové skříňky pod keramická umyvadla Roca. Klasický tvar skříňky s oblíbeným způsobem křídlového otevírání. Skříňka pod umyvadlo SDD z řady Classic od výrobce Ravak. Ergonomický výkroj usnadňuje . Překlady z češtiny do angličtiny, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky