streda 3. februára 2016

Parafínové vaničky

Ohrievače na parafín, parafínové vaničky , kozmetika na parafínové zábaly, príslušenstvo na parafínové zábaly, vysoké zľavy pre kozmetičky. Oranžová parafínová vanička s voskom. Parafínová vanička má dva stupne ohrevu.


Silný je označený HI a je určený na prvotný ohrev . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie parafínová vanička. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Kompaktní parafínová vanička s analogovým ovládáním. Vaničky na parafin, parafinové sety. Větší rozměry vaničky umožňují pohodlnější použití i na chodidla.


Ty z Vás kdo praktikujete parafínové zábaly. Bez jakýchkoli lékú nebo negativních vedlejších učinků ! Zabezpečí hedvábní pokožku ! Popis: na ruce a nohy vhodná pro parafínové zábaly. Ponúkame široký výber parafínových vaničiek a parafínov za atraktívne ceny. Na realizáciu procedúry ochrany rúk je potrebné použiť kusy, iba u nami predávaných parafínov, ktoré môžu zaistiť . Prístroj je vybavený dvoma termostatmi. Ovládací termostat automaticky zahrieva a . Objem až do kg parafínu.


Děkujeme Vám za důvěru, projevenou zakoupením naší parafínové vaničky BODY COMFORT BC 01. Tato parafínová lázeň je určena na relaxaci a únik od . Zpříjemněte parafínové zábaly svým zákazníkům díky parafínu s jemnou vůní. Ohřívače parafinu, sestavy pro parafinové zábaly. VANIČKA NA STERLIZÁCIU NÁRADIA L TYRKYSOVÁ. Pri zakúpení parafínovej vaničky je potrebné mať k dispozícií 4x450g parafín, aby ste.


Hypoalergenní parafín na zábaly s ideálním bodem tání 52°C. Parafinový kosmetický vosk je velmi vhodný pro vaše ruce i nohy a to jak v zimním tak i v. Hladinu parafínu v parafínové vaně udržujte v dostatečné hladině. Vaše ruce budou po desinfekci ponořeny do parafínové vaničky ,do vosku při teplotě cca 50°C až 60°C,poté po . Originální parafínová vanička s příslušenstvím, sada obsahuje: vanničku, štětec, 2x450g parafín, návleky, ochrannou mřížku dna, mikrotenové sáčky nebo . Parafin - parafínová vanička , parafínové zábaly, parafínový vosk s rôznou vôňou. Má konkrétně parafínový zábal účinky na vaše ruce a jak často je podle vás vhodné zábal.


Sada obsahuje: - parafínovú vaničku 150W - ks ponožky. Používání parafínového kosmetického vosku je trendem v salonech, ale stejně dobře ho můžete využít i pro domácí použití. Kosmetické sáčky určené na ruce a nohy pro parafínové zábaly. Na naplnění vaničky je třeba 2kg parafínu. Obsah sady: vanička , parafin 2x450g, ponožka.


Profesionální parafínová lázeň. K parafínové vaně dodáváme parafíny - dle skladových zásob. LO a nechejte vosk zchladit na teplotu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky