piatok 24. júna 2016

Elektrický bojler tatramat

Produkty Elektrické ohrievače vody . Andrea vám prezradí, ako veľmi sa líšia dnešné bojlery od tých, ktoré mali naše . Tatramat EOV 1Trend elektrický ohrievač zvislý. Použitie : Kombinovaný závesný vertikálny bojler určený pre viac odberných miest pre ohrev elektrickou. Popis: STÁŘÍ: cca 3roky, plně funkční, ve velmi . Ohřívač vody elektrický ležatý.


Nabízíme bohatou nabídku elektrických a kombinovaných bojlerů i bojlerů s tepelným čerpadlem. Nákup bez rizika: dní na vrácení. TATRAMAT elektrické ohrievače vody. V následující kategorii najdete náhradní díly do bojleru a ohřívače vody. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery , . Bojler – objem 125l, elektronický termostat, funkcia SMART HDO, elektrický , Android 4. Elektrický ohřívač vody o objemu 1litrů, svislý pro instalaci na zeď.


Elektrické závěsné ohřívače s rychloohřevem a ECO programy od do 1litrů. Elektrické akumulační tlakové ohřívače vody poskytují dostatečný výkon k ohřevu teplé vody v domácnostech a různých sociálních zařízeních, . MORA EOMKS PHSM, příkon kW, smaltovaný vnitřní povrch nádoby,. Akumulačný elektrický ohrievač vody Metalac MB P80R – Standard. Vďaka príkonu kW zvládne ohriať vodu na 75°C za 1minút.


Sepsali jsme také recenze všech ohřívačů a jak vybrat bojler. Z důvodu odlišností mezi jednotlivými druhy jsme do testu zahrnuli pouze bojlery s elektrickým.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky