piatok 3. júna 2016

Zapustne umyvadla

Ak sledujete kúpeľňové trendy, určite vám neunikli umývadlá na doske a umývadlové misy. Keramické, kamenné alebo z liateho mramoru. Vyberte si z našej ponuky zápustných umývadiel.


V ponuke máme viacero modelov. Výsledkem je kompaktní vzhle kdy je deska v jedné rovině s umyvadlem. Polozápustná umyvadla pak částečně ční nad . Zápustná umyvadla jsou určena pro instalaci . Speciální vyrábí Laufen a VilleroyBoch.


Vše v kvalitě české značky Jika. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Akční cena platí do vyprodání zásob! JIKA CUBITO zápustné umyvadlo 550x410mm s otvorem, bílá.


Môžete ich zapustiť do dosky aj niekoľko vedľa seba. Najviac však vyniknú vo väčšej . Materiál: Sanitární keramika. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Montážní návod k instalaci zápustných umyvadel naleznete v. Hranaté zápustné umyvadlo pro zapuštění do dřevěné desky nebo dřevěného pultu.


Součástí dodávky není vodovodní baterie a sifon. Plánujete do své koupelny atraktivní desky? Prvky, které mohou být vyrobeny z různých materiálů.


Nebo Vám koupelna neumožňuje jiné řešení? Nabídka umyvadel zápustných shora. Umyvadla pro vložení do desky pro kombinaci s umyvadlovými bateriemi. Umyvadla zápustná , umyvadlá vestavná, polozápustná umyvadla švýcarské značky Laufen.


Roca zápustná a polozápustná keramická umyvadla. Pro montáž do umyvadlových desek. Kč CORNO Umyvadlo keramické ovál na desku 45x33x15cm. Nerezová umyvadla jsou vhodná zejména do komerčních prostor, zdravotnictví.


Jika TIGO nábytkové umyvadlo 6mm otvor vpravo Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout prostorově úspornou sérii . Koupelnové umyvadla zápustná. Klasická, tradiční i moderní keramická umyvadla nebo umyvadla z drceného mramoru různých velikostí a tvarů do každé koupelny. Nabízíme i dvojitá umyvadla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky