streda 15. júna 2016

Hasiace prístroje co2

Snehový hasiaci prístroj ( hasiaci prístroj CO) má vďaka svojej čistote širokú uplatniteľnosť. Možnosť zakúpiť si ho máte aj na našom e-shope! Snehové hasiace prístroje s označením S2KTe, S5KTe, S2x1 S1x3 S2xsú naplnené kg, kg, 2xkg, 1xkg, 2xkg CO2. Hmotnosť prístroja : 1kg.


Tento hasiací prístroj spolu s práškovým has. S certifikátom a zárukou od popredného európskeho výrobcu. Tieto hasiace prístroje je možné použiť na hasenie zariadení pod elektrickým napätím.


Základné údaje Druh hasiaceho prostriedku: CO2. Tento typy hasiacich prístrojov využíva techniku dusivého a chladiaceho efektu. Oxid uhličitý ( CO) je plyn bez farby a zápachu, dobre rozpustný vo vode. Preberieme si, čo to vôbec hasiace prístroje sú, na čo sú určené,.


Hasičská výzbroj a príslušenstvo pre hasičov a hasičský šport. V této kategorii nabízíme sněhové hasicí přístroje. Hasiaci prístroj snehový kg COEÚ.


Provádíme také servis, revize, opravy a plnění hasicích přístrojů. Práškové hasiace prístroje s náplňou kg alebo kg 32. Pojazdný hasiaci prístroj COS2x30. TANDARTNÉ HASIACE PRÍSTROJE.


Prenosný hasiaci prístroj CO. Hnací plyn vzduch (N2) vzduch (N2). Požiarna ochrana, hasiace prístroje , bezpečnosť a ochrana pri práci.


Vhodný pre použitie v telefónnych centrálach, laboratóriách, . Ahojte mohli by ste mi prosím napísať aký závit má hasici prístroj 5kg pákový,ten nový? Hľadáme dodávateľa hasiacich prístrojov COMnožstvo: kusov. Môžu byť aj repasované hasiace prístroje. Požiadavka na hasiace prístroje CO- ks.


Certifikovaný podľa EN Vyrobené v. Porovnajte firiem v lokalite Šahy: ZVARSERVIS, Miroslav Lešťan HASLEX - HASIACE PRÍSTROJE , Messer Tatragas, spol. Kovoslužba hasicí přístroje a. S - naplnený 5kg CO- na hasenie požiarov látok požiarnej triedy B,C do 1kV pri dodržaní bezpečnej vzdialenosti - prístroj pracuje v teplotnom funkčnom . Práškový hasiaci prístroj pod stálym tlakom - PR 1e. Použitie : Prístroj je určený na hasenie požiarov v ich počiatočnej fáze,.


COhasiaci prístroj - S KTe. O VYKONANEJ KONTROLE HASIACICH PRÍSTROJOV. HONGYE - profesionálni výrobcovia a dodávatelia hasiacich prístrojov COv Číne. Naša továreň sa zaoberá predovšetkým veľkoobchodné služby.


Názov: plastová podložka a tesnenie hasiaceho prístroja. Automatický hasiací prístroj, prostriedok na hasenie požiaru, ELIDE FIRE. Pro laickou představu číslo znamená, že hasicí přístroj dokázal během zkoušek ve.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky