pondelok 15. augusta 2016

Silikonove hadice do auta

V nabídce jsou silikonové hadice nejvyšší kvality pro většinu automobilů - přes. Pri nákupe nad 1€, doprava zadarmo! Univerzální silikonové hadice. Flexibilní silikonová hadice Samco Sport Standard.


Silikonová hadice Samco Xtreme – intercooler. Původně byl na Subaru Impreza ale bude pasovat i na jiné auta. Auto je upravené väčšie turbo,vstreky, váha vzduchu sanie silikónové hadice , Cooler, výfuk, športový podvozok. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta , sortiment který jinde nenajdete.


V tomto oddělení najdete silikonové hadice nebo zesílené hadice pro olej a. Tento materiál lze uplatnit také při zapojování některých externích budíků do auta. PROTO NÁM PROSÍM NAPIŠTE TYP AUTA , ROK VÝROBY, OBSAH . Ahoj, nasemu autu je 16let a tak pred cestou delame omlazovaci kuru. Husky rika, ze ty co tam jsou nejsou nejak . Vyberte si z ponuky modelov v kategórii Příslušenství a nakúpte výhodne. Naše firma se specializuje na závodí a sportovní úpravy automobilů, prodej dílů pro motorsport a autodoplňků. KOLENO SILIKONOVÉ 135° - 1mm kód:.


Dostupnost prodejna: na dotaz Dostupnost ext. Náhrada za originální hadici ke klapce. TFSI i TSI Škoda VW AUDI SEAT Forge Motorsport - Červená . Hadice na horkou vodu a chladící kapaliny - silikonové tvarovky. TurboWorks konektor, zosilnený štvornásobný oplet, hrúbka.


Spony hadic, Spojky… Palivové. Pohlcovač vlhkosti do auta PINGI. Tato položka byla přidána do katalogu 09. Speedpro silikonové hadice pro motor- 1. TA Technix silikonová hadice - koleno 45° - 51mm vnitřní průměr, délka 102mm. Modrá hadice s tloušťkou stěny 5mm.


Slovenský Tuning Portál, všetko o tuningu, úpravách, tuning shop, rady, tuning tipy a triky, fotogalérie. Všetky rovné silikónové hadice pre palivo line produktov sú konkurenčné vysoká presnosť a dobrý výkon. Odolávajú teplotám až 2stupňov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky