utorok 16. augusta 2016

Umyvadlo kolo twins 60

Montážna sada nutné dokúpiť. Plánovač nábytku na mieru Áno. Prevedenie otvor pre batériu uprostred. Výbava bez sifónu a batérie.


K tomuto produktu je potrebné dokúpiť pár nevyhnutných vecí. KOLO TWINS umývadlo 60x46cm vnútri pravouhlé, s otvorom pre batériu, s prepadom, biela. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: cm.


Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Twins - skříňka pod umyvadlo - zásuvka s mechanismem tichého dovírání - 1 . Umyvadlo vhodné i pro kombinaci s koupelnovým nábytkem. Sú dostupné buď s klasickým vnútorným oválnym . Podívejte se na kolekci Twins dostupnou výhradně v nabídce KOŁO. Skříňka má nastavitelnou poličku a je určená pro umyvadla s šířkou cm. Využití moderní technologie umožnilo vytvoření výrazných tvarů . Druh výrobku, skrinka pod umývadlo.


Farba popisná, biela lesklá. Pro kombinaci s: - Odtok k umyvadlu KOLO uzavíratelný, s přepadem, systém . Skříněk pod umyvadlo najdete na Biano. Kolo Twins umyvadlo 60cm, uvnitř pravoúhlé, s otvorem pro baterii, s přepadem, Reflex. Populární umyvadlo , vhodné i do malých prostor. Ku skrinke prislúcha výškovo nastaviteľná polica.


Dvierka sú vybavené mechanizmom . Prehľadný Zoznam odkazov slovenského internetu - aktuálne informácie, spravodajstvo, firmy, mapy, skrátka všetko čo potrebujete nájsť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky