utorok 28. februára 2017

Umývadlo do wc so skrinkou

U van s perličkovou koupelí odtáhněte uzávěr až po odzkoušení perličkové koupele . Volitelná možnost – Vzduchová perličková masáž. Zajistěte, aby byla vana usazena pevně a bezpečně. Balneologická vana je ideální součástí vybavení fitness center, rehabilitačních.


Vířivá vana MADISSON – perličková koupel, 1Kč (min.). Jelikož jsme před rekonstrukcí koupelny, byli jsme se podívat v Hornbachu, kde nás dcera začala přesvědčovat o nevyhnutelnosti zakoupit perličkovou vanu.

Vaňové kúpele - vhodnou formou dopĺňajú balneoterapiu. Avšak ještě lepší je, pokud si dopřejete hydromasážní vanu s perličkovou koupelí nebo s masážními tryskami. V ceně je započtena cyklomapa okolí. Hydromasážní vana VERONELA HYDRO pneu polorohová 160x1cm. V sobotu koupele, suché uhličité . Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně.


Masážní perličková vana - hod. Vyhřáté wellness a navíc ještě perličková vana je to pravé v těchto mrazech. Perličková koupel blahodárně působí na lidský organismus.

Mikromasáží kůže dochází k lepšímu .

Umývadlo roca

Klasický bidet ztrácí na oblibě: vyžaduje další prostor, ne každému. Souprava pro tlumení hluku pro závěsné WC a závěsný bidet - GEBERIT, Internetový obchod se. Bidet je možné zakoupit ve stejném designu jako WC či celou sanitární keramiku vč. Izolačná doska pre závesné WC a bidet slúži ku komfortnému usadeniu sanitárnej keramiky k stene, pričom preruší prenos vibrácií zo stavby na keramiku.


ELEKTRONICKÉ BIDETY , WC sedátka a elektronické bidety , Sanita, Sortiment, SAPHO. S otvorom pre batériu uprostre bočné otvory pre prívod vody, kg. Bojujete o každý centimetr v koupelně a bidet nemáte kam vmáčknout? Máme pro vás dobrou zprávu – existuje tzv.


SPRCHOVACIE WC-SEDADLO, ktoré je možné namontovať na takmer. Dopřejte si je také v rámci vybavení domácnosti. Chtěli byste si pořídit bidet , ale jste rádi, že se Vám do koupelny vůbec vejde vana? Ale aj - tiež sa vždy pousmejem, keď vidím v . WC misa s bidetom (2v1) - pre a proti - Kúpelňa.


Odovzdal(-a) ALEA Slovakia s. Jedinečný spôsob spojenia WC a BIDETu - Dva v Jednom. Bez potreby elektrickej energie a so zárukou 12. BIDET UŽ NENÍ LUXUS, ALE SAMOZŘEJMNOST V MODERNÍ KOUPELNĚ. Podívejte se na naší novinku - snadná údržba, dokonalý design. Jej sídlo aj výrobňa je v Turecku, no svoju produkciu vyváža do celého sveta.


Značka sanitárnej keramiky ROCA predstavuje pokrokový koncept toalety a bidetu v jednom.

pondelok 27. februára 2017

Skrinky do kupelne jysk

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dovolenku si u nás kúpite za rovnakú cenu , ako keby ste si ju kupovali cez organizujúcu cestovnú kanceláriu.


Registráciou do Last Minute newslettera získate . Jen při důsledně prováděné údržbě si totiž trávník zachová svůj vzhled a druhové. Výhody: nízká pořizovací cena , živiny velmi rychle přístupné k rostlině , efekt .

Jak mít dokonalý trávník , za který se nemusí stydět ani anglický lord. Európskej centrálnej banky, vývoj a história kurzov, kurzová kalkulačka, prepočty medzi menami. Zahradní trávník vyžaduje pravidelnou péči, která se neomezuje jenom.


Vertikutace (termín pochází ze spojení anglických slov vertical a cut) . Wilson dostal trest ešte pred začiatkom sezóny, keď v prípravnom zápase zákerným spôsobom atakoval do hlavy útočníka St. Cena : cena pokládky dlažby za mfräulein hübsch babysize. Zakáže Fortuna liga umelý trávnik ? Drsný odkaz vedeniu od Žiliny a Trenčína!

Vanova zastena na mieru

Vodovodná batéria model SPREE (montáž pod dosku). Mosadzná vodovodná batéria nájde uplatnenie v každom elegantnom rustikálnom interiéri, kde tvorí spoločne s umývadlom perfektnú kúpeľňu. Kvalitná drezová stojanková vodovodná batéria pre montáž do otvoru drezu. Táto drezová batéria sa hodí do každej modernej a peknej kuchyne.


Mechanická batéria k sódobaru Base stream.

Funguje ako klasická páková vodovodná batéria. Preklad pôvodného návodu na použitie. Batéria vaňová nástenná LAURA. Az eredeti használati utasítás fordítása. Cena: €, Lokalita: Nitra.


U nás si vyberie aj ten najnáročnejší zákazník. Stenová batéria - len na studenú vodu - otočné ramienko - povrchová úprava chrom.

Drezy a batérie najvyššej kvality Obchodná spoločnosť ANCOR Slovakia, s. Modena - vodovodná zmiešavacia batéria s mikrospínačom. Bath Concept vodovodná batéria ELIS vaňová batéria - chróm. Elegantná vodovodná batéria perfektne dopĺňa drezy PYRAMIS. Pre kombináciu s pyragranitovými drezmi ponúka firma. Kuchynská stojánková kuchynská vodovodná batéria SELMA od slovinského výrobcu ALVEUS rozmer (š x v): 2x 3mm povrchová úprava: beige 91.


Alveus niagara 20

Taký pevný postrekovací tlakový vodný systém alebo rovnocenný hasiaci. Je naplnený vodou s prísadou mrazuvzdornej látky o objeme 9l. Tento vodný hasiaci prístroj tí budú všetci kamaráti závidieť! Oprava - Prístroj hasiaci vodný 6kg NEURUPIN NDR, ks, 1. Vodny hasiaci pristroj - V 9.

Trackbacks are close but you can . Objednávam u Vás hasiaci prístroj práškový P6. Hasenie požiaru: Použite vodný hasiaci prístroj , suchý prášok, penu alebo oxid uhličitý. Kysličník uhoľnatý a chlorovodík predstavujú pri spaľovaní riziko, . Momentálne k danému produktu . Shengyuan ponúka hromadné prenosný vodný hasiaci prístroj s konkurencieschopnú cenu.


Sme známa ako jeden z najviac profesionálne prenosný vodný . Objednajte si teraz výhodne a jednoducho.

Ručné hasiace prístroje sa dodávajú v prevedení vodný hasiaci prístroj pre hasenie pevných látok triedy A,. Práškový hasicí přístroj patří mezi nejvšestrannější. Hašení hořícího oleje vodou - Duration: 0:45. Služby v blasti bezpečnosti práce, požiarnej ochrany, kontroly hasiacich prístrojov, a odpadového hospodárstva. Ak ide o prenosný hasiaci prístroj vodný , prenosný hasiaci prístroj penový, pojazdný hasiaci prístroj vodný s prísadami a pojazdný hasiaci prístroj penový, .

piatok 24. februára 2017

Motorove cerpadlo

Výkonné benzínové motorové čerpadlo pre veľké množstvá vody Silný 4-taktný motor s ľahkým štartovaním Nosné držadlo pre šikovný transport Mobilné a . Benzínové čerpadlo Thermador je v prevedení s dvojtaktným alebo . Popis: Prodám poloprofi benzínové . Výkonné motorové čerpadlo s vstupním i výstupním hrdlem. Vhodné i pro znečištěnou vodu. Lehké a kompaktní 2-taktní benzinové čerpadlo.

Mnohostranně použitelné: k zavlažování, ke zvýšení tlaku, . Motorové čerpadlo pro čerpání čisté vody. Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi.


Zahradní čerpadla a vodárny Zahradní čerpadla. Maximální nasávací výška, m. Honda mají široké využití nejen v průmyslu. V nabídce jsou kalová čerpadla , vodní čerpadla nebo chemické čerpadlo.


BOFA WP15C je výkonné motorové tlakové čerpadlo na vodu s označením.

Ponorné motorové čerpadlo odpadních vod Wilo Rexa CUT GI03. Ale jako praktičtější mi přijde zprovoznit elektrické ponorné čerpadlo na elektrocentrálu. Presvedčte sa o tom na vlastné. Rexa FIT je ponorné motorové čerpadlo odpadních vod pro přerušovaný provoz, s hydraulikou z šedé litiny a motorem z ušlechtilé oceli, pro .

Sachta vodomerna

Jedním dechem však přiznává, že doba, kdy umělé náhražky končetin. Slouží jim k tomu umělé koleno , které na pohled vypadá jako pružina . Vyrábíme a dodáváme produkt Plastové okapové koleno Gutta Aqua, vše skladem. Nakupte produkt Plastové okapové koleno Gutta Aqua rychle a pohodlně. Důvodů pro operaci kolene je celá řada.


Váš umělý kolenní kloub ovládat.

Kolenní kloub je největší a zároveň nejsložitější nosný kloub v celém lidském těle. Po celý náš život je vystaven mimořádnému zatížení při . Ve vážnějších případech však pacienta čeká umělý kloub. Zatímco s endoprotézou kyčle lze v lepším případě i lyžovat, umělé koleno už svému . V naší nabídce naleznete výtokové plastové koleno , které nabízíme ve dvou velikostech. Toto koleno je určeno k zakončení rozvodu vody tvarovkou se závitem. Koleno mě začalo bolet už před spoustou let, ale já to ignoroval.


Umělé kyčelní klouby z písecké nemocnice jsou kvalitní!

Stabilita kolena je zajišťována složitým vazivovým aparátem. Debridement artrotického kolena. Nový typ kolenního kloubu voperovali lékaři pacientovi ve Znojmě.

Hasicske hadice cena

Hasičská výzbroj a príslušenstvo pre hasičov a hasičský šport. Požiarne hadice - viace informacií na eshop. Tesnenie spojky B tlakové.


Bezplatná inzercia, poziarne hadice predaj a inzercia. Hadica BFlammenflex-G ULTRA bez koncoviek. Dojacie zariadenia ceny ,kliknite na e-shop. Najčastejšie armujeme fekálne hadice a hadice zvinovateľné „na plocho“ pre dopravu vody.


Predáva sa ako metráž, cena je za 1m, maximálne balenie 40m. V našem eshopu naleznete hadice z prvotřídních materiálů a české výroby. Nabízíme dokonale izolované požární hadice pro dobrovolné i profesionální . Popis zariadenia: - hydrantové hadice sú určené predovšetkým pre použitie v nástenných hydrantoch . Vysoce odolná hadice proti oděru, pevná, trvanlivá a odolná. Klasická požární zásahová hadice složená z polyesterové.


V nabídce eshopu naleznete hasičské textilní hadice hydrantové i požární,. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hasičská hadice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Požární hadice HYDRANT C 5 bez spojky, 20m. Hadice B jsou při požárním útoku nejvíce namáhanými hadicemi. BSUPERSPORT Reflex - sportovní zúžená hadice.


Hasičské hadice možno rozdeliť podľa účelu do piatich typov: . Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.

streda 22. februára 2017

Ovalne zrkadlo

Sprchy , sprchové kouty a vše pro sprchování Sprchové žlaby a rošty. Nabízí se rošty pro vložení dlažby nebo plochý žlab s možností nalepení. Podlahový žlab liniový s horizontální a vertikální přírubou ACO C-Line, výška 65mm . Voda ze sprchy protéká úzkou odtokovou štěrbinou na podélných stranách kanálu.


Sprchy v úrovni podlahy jsou dnes velmi žádané.

Otevřeně a plynule navazují na interiér koupelny a umožňují pohodlný a bezbariérový vstup do prostoru . Zajímá vás Žlab podlahový nebo obecně Žlab do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Žlab jaký chcete! CRISTINA SANDWICH PLUS sprcha hlavová Antikalk-system 50x50cm chrom.


I-Drain Linear je nerezový sprchový žlab s výškou jen mm, s. Odtokové žlaby představují nové, moderní řešení sprchových koutů a koupelen. Ve sprchových koutech nahrazují vaničky a dotvářejí estetický. Pokud máte malou koupelnu, oceníte, že odtokový žlab sjednotí prostor koupelny a vy .

Podívejte se na montážní video: sprchový žlab HL5s nerezovými pohledovými díly, s jednoduchou instalací. Moderní vzhled vaší koupelny zajistí malá nepatrnost, jakou je žlab.

Spätný ventil

Technické parametry: Robustní konstrukce Výkonná dvoustupňová . Tyto zvedáky vyžadují připojení externí hydraulické pumpy. Všechny vnitřní díly jsou vyrobeny z nerezu. Bezpečnostní ventil - zabraňuje přetížení.


Firma se zabývá projekcí, konstrukcí, výrobou a montáží hydraulických zařízení. Výroba hydraulických pohonů a kompletních systémů.

Produkty Hydraulika a příslušenství Zvedáky hydraulické. Zubové čerpadlo používá k čerpání kapaliny dvou ozubených kol. Jedná se o jedno z nejběžnějších typů čerpadel používaných v hydraulických systémech. Zubová hydraulická čerpadla a motory. Moderní vysokotlaké hydrogenerátory s variabilními připojovacími rozměry shodnými s mezinárodními.


Praktická ruční hydraulická pumpa bez použití externího hydraulického zařízení. AKCE sleva nářadí Intercable. Akce sleva platí u objednávek potvrzených od 15.


Přihlašte se do e-shopu a nakupujte kdykoliv hodin denně.

Nemáte svůj účet na e-shopu? Nabízíme kompletní program pro přezouvání jednodílných. Elektrohydraulická pumpa ZCB6-je velice lehká, umožňuje snadnou manipulaci a větší možnost využití.


utorok 21. februára 2017

Elektrický ohrievač nôh

Najširší výber štýlových elektrických diek od značiek BEURER, Medisana, SENCOR a iných. Ohrievač nôh - DOMO DO 6V Rozmery: x cm. U nás na sklade, s garantovanou dostupnosťou. HKE, možnosti nastavenia teploty, automatické vypnutie po.


Klarstein HeatPalMicaje kompaktný, ľahko ovládateľný elektrický ohrievač , ktorý dodáva teplo tam, kde je. Vybavenie elektrického masážneho ohrievača nôh. MOGENS, elektrický ohrievač nôh platné do: 24. Okrem toho vysoko efektívny ohrievací systém ohrievača nôh . Predám elektrický ohrievač nôh značky Beurer.


Obzvlášť mäkká výplň z kvalitného mikrovlákna zaisťuje dokonalé pohodlie. Vyhrievacie dečky, podušky a papučky patria k stále čoraz viac obľúbeným formám zahriatia organizmu. Ideálne sú pre zimomrivé osoby, pre prekrvenie . Použitý 2x, takže je ako nový. Prenosný elektrický terasový ohrievač.


LIKVIDÁCIA POUŽITÝCH ELEKTRICKÝCH A ELEKTRONICKÝCH ZARIADENÍ. Nasaďte na obe nohy ohrievača 3. Vnútro z čistej jahňacej vlny, vyberateľné, dá sa prať. Ideálny pre rozmrazovanie skiel, ale rovnako môže byť použitý ako ohrievač nôh , atď.


Vtedy prichádza na pomoc elektrický ohrievač nôh , ktorého úlohou je stimulovať krvný obeh tam, kde stagnuje. Muž si kúpil elektrický ohrievač nôh , ktorý vyzerá ako jedna veľká papuča. Keď si jedného večera zapojil ohrievač, mačiatka sa tam schovali .

Axor citterio

Mobilné teplovzdušné ohrievače. Výrobky pre bezprašné prostredie ! Priemyselné ionizátory - OČističky vzduchu do každej prevádzky . Referencie – priemyselné vykurovanie v skladoch a logistických centrách. Na predaj úplne nová, nepoužitá teplovzdušná plynová turbína MARPOL.

Plynový ohrievač vzduchu - kW. Odvlhčovače a ohrievače či priemyselné ventilátory určené pre domáce aj. Na Slovenskom trhu prezentuje široký sortiment teplovzdušných ohrievačov.


Teplovzdušné ohrievače Sencor ROHNSON TRISTAR ECG a ďalšie. Zabezpečujú rýchle a flexibilné . Inteligentné ohrievače vzduchu s extrémne nízkou hladinou hluku, pre. Stavebné ohrievače vzduchu slúžia na zvýšenie teploty v budove.


Ponúkame elektrické, plynové a naftové ohrievače.

Predaj, prenájom a servis ohrievačov, odvlhčovačov, ventilátorov a. MASTER - plynové, elektrické a naftové ohrievače,odvlhčovače vzduchu , priemyselné ventilátory a. MASTER - ohrievače, odvlhčovače vzduchu, ventilátory, ochladzovače. Profesionálne elektrické ohrievače s ventilátorom - teplovzdušné ventilátory. Ohrievače vzduchu Počet produktov v kategórii: 90. V súčasnej dobe je kladený dôraz na ekonomickosť a efektivitu zariadení komponovaných do výrobných liniek a jednoúčelových strojov.

Vyroba hadic vrbove

Funguje to takto: tieto zariadenia sú spojené s . Materiál (více viz jednotlivé modely):. Možnosti upevnění (více viz jednotlivé modely):. SISW třícestný solenoidový ventil.


Ventil k zabudování do aplikace s napájením 12V, ovládáním a PWM regulací. Při nabuzení elektromagnetu kotva přímo ovládá hlavní sedlo ventilu. Zpět se vrací silou pružiny.


Základní provedení NG - ventil bez napětí uzavřen. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Připojovací závity jsou palcové BSPP, BSPT a NPT.


Rozmezí provozních tlaků je v závislosti na materiálu a výkonu až do 1bar. Solenoidové ventily jsou vyráběny jako přímo,. Speciální skupinou jsou solenoidové ventily pro chladírenskou a klimatizační . Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Preložiť slovo „ solenoidový ventil “ zo slovenčiny do angličtiny. Preklad „ solenoidový ventil “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Normy: EN 1- Norma ATEX (II 3G - II 3D). Dvoucestné soleidové ventily řady GB jsou vhodné pro obecné zasazení a jejich funkčnost není závislá na specifickém minimálním diferenčním tlaku na ventilu.


pondelok 20. februára 2017

Isoplus

Rebríček nahrávok slovenských autorov, ktorí zatiaľ nemajú oficiálne vydaný, distribuovaný a predávaný album. Všetky skladby aktuálneho kola vám Ego_FM. Zvolen, Košiciam na ich ľade strelil sedem gólov Foto.


Zvolenčania potvrdili skvelú fazónu aj na košickom ľade. AQUALINE AMADEO 120cm dvere do niky alebo do kombinácie ako rohový kút, biely profil, matné sklo, BTS120. Ušetríte: 15€ 13€.

Naozaj všetko pre vašu kúpeľňu, za najlepšie ceny. Pri výrobe sprchovacieho kútu KOLO Ultra sa dbá najme na bezpečie a komfort zákazníka, ktorý ho bude používať. Sprchovacie kúty KOLO a sprchové kúty KORALLE vytvára z kúpeľne miesto . Výrobky značky Kolo umožňujú splniť požiadavky mnohých zákazníkom svojou . Nové sprchovacie kúty Rekord sa vyznačujú univerzálnym a čistým dizajnom, ktorý vhodne.


Aby sprchovacie kúty z pravého skla nestratili den-. Bojíte sa, že prídete o zážitok z vane len preto, že máte malú kúpeľňu? Reflex Kolo čistič ( 5ml).

Príďte sa pozrieť k nám a uvidíte, že rozmery vaní sa prispôsobili dnešným trendom .

Obklady dlažby 24

JIKA WC SYSTEM pre závesné klozety so samonosným oceľovým rámom. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 5mm. Voľne stojace WC , závesné WC , moduly pre závesné WC , poklopy a sedátka aj. Jika LYRA PLUS sedátko duroplast pre závesné WC , oceľ.


U závěsného WC je nosnost 4Kg.

Utrhnout se může pouze v případě, že je špatně instalováno, nebo když je pro zvolený způsob . Videonávod ako namontovať závesné WC s podomietkovou nádržkou. GROHE Bau Ceramic set 3vkombi WC s. Zajímá vás WC závěsné nebo obecně WC do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a vyberte si WC jaký chcete!


Montáž inštalačného prvku Geberit Duofix pre závesné WC. Je vhodnější závěsné nebo stojící WC ?

Na tuto otázku zřejmě neexistuje naprosto jednoznačná a jednoduchá odpověď. Závesné WC sa tešia veľkej obľube a majú aj prečo. Sú šikovné, plné výhod a vyzerajú jednoducho úžasne. Medzi ľuďmi často prevláda . WC kombi je klasické stojace WC, ktoré v súčasných trendoch nahradil jeho nástupca – vstavané WC. Aj keď sa môžete stretnúť s rozdielnymi . Inštalačné moduly pre podomietkovú montáž závesného WC , Závesný modul pre WC , splachovacie tlačítka.


piatok 17. februára 2017

Zachod zavesny

Nenašiel sa žiadny produkt, ktorý by vyhovoval zadaným kritériám. Líder na trhu v segmente obklady a dlažba ponúka všetko pre Vaše kúpeľne. Moderní série nejen pro koupelny a podlahy. Systémová řešení pro veřejné a technické prostory.


Nájdite najkrajšie OBKLADY DO KÚPEĽNE , ktoré zodpovedajú vášmu vkusu a štýlu. Kúpeľňové štúdio TARCHI - Osobná garancia serióznosti a kvality! Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. Staré obklady je lepšie odstrániť. Keď to neurobíte, kúpeľňa sa zmenší a nevojde sa do nej toľko ako predtým.


Dodejte své koupelně originální vzhled s novými obkladačkami. Nové trendy od předních výrobců obkladů a dlažeb. Obklady , dlažby za trvale nejnižší ceny. Připravili jsme pro Vás nový katalog obkladů a dlažeb.


V tomto katalogu naleznete nové . Porovnajte firiem v lokalite Prievidza: UNIMAT spol. AKČNÍ NABÍDKA ZBOŽÍKOUPELNY FOTOGALERIEVIZUALIZACE KOUPELEN VIZUALIZACE UKÁZKYO NAŠÍ PRODEJNĚ, SLUŽBYCENY, SLEVY PRO . RAKO COLOR TWO dlažba 20x20cm svetlo šedá GAA1K112. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete! Nejkvalitnější obklady a dlažby imitující mramor, kámen, beton, dřevo či mozaiky nebo velké. Fotogalerie koupelen a wc, kuchyní, obývacích pokojů, obklady do koupelny i dlažba do kuchyně.


Koupelny GRES: vše pro koupelnu. Lepidlo Pro obklady a dlažby C1T 20kg.

Sklenena polica do kupelne

Zatiaľ čo hlbinné alebo ponorné čerpadlo sa používa pre čerpanie čistej vody a jeho ideálne využitie je napríklad v studni rodinného domu, kalové čerpadlo. XL Záhradné ručné čerpadlo na vodu , liatina z vidaXL. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


Ručné piestové čerpadlo LILA 75. Univerzální plastové čerpadlo pro čerpání nafty, petroleje, lehkých olejů, chemikálií, vody z nádržek do hloubky 4mm.

Bazén možno naplniť vodou , má funkčnú sprchu a ručné čerpadlo pre . Ruční pumpy na vodu , křídlová čerpadla. Dopyt: stroj, ručné čerpadlo na vodu , dvojpiestové, LILA- už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Ručná pumpa , čerpadlo NP - Pri nákupe nad 300€ získate VIPcard v. Tradičné ručné čerpadlo určené na čerpanie vody z vŕtaných, vrážaných alebo . Pákové ručné pumpy nákup a rezervácia v OBI.


LUX Kožené tesnenie pre ručné stojanové čerpadlo.

ZARADENIE: ČERPADLO VODA ručné - Lila. Nachádzate sa v oddelení: ČERPADLO VODA ručné - Lila. Náhlym nárastom tlaku je možno dopravovať vodu do vyšššie položeného miesta ako je spá .

Mosdókagyló

Rôznofarebný tkaný koberček , rozmer 60x90cm, materiál bavlna. Prehoz na postel Gusano Prehoz na postel. Nachádzate sa na: Úvod Kúpeľňa Kúpeľňové a wc predložky . Koberce na toaletu sú pratelné a zaopatrené protišmykovou podkladovou.


Sú vkusným dekoratívným prvkom každej kúpeľne a toalety. Froté predložka do kúpeľne je obojstranná, lemovaná z každej strany inú bordúrou, vďaka tomu je možné. WC predložka Štandard zelená bublina x cm. Vyberte si z nabídky WC předložek a oživte svou toaletu.


Najděte si ten pravý kousek pro vás. Rychle, pohodlně a na jednom místě. Praktické koupelnové předložky z kvalitní bavlny s vysokou gramáží nebo pěnové předložky Aquamat krásně doplní interiér vaší koupelny. Luxusná predložka do kúpeľne je vyrobená z pamäťovej peny.


Pohybom aktivované LED svetlo na WC , farieb. Doplnky do kúpeľne sú prvkami, ktoré dotvárajú interiér nielen po dizajnovej, ale. Môžete staviť na mäkučké podložky alebo na moderné masážne koberčeky. Kúpeľňové predložky, koberčeky a koberce v rôznych farbách a vzoroch sú vhodné na toaletu, k umývadlu, sprche či vani pre väčšie.


Na výber máme farebné a kvalitné kúpeľňové predložky a koberčeky z rôznych. Plyšový koberček do kúpeľne zeleno modrý. Kúpeľňová predložka - Borneo Beige 79. EUR Kúpeľňový koberček Aberdeen Webschatz zelená.


štvrtok 16. februára 2017

Medené potrubie

Závlahy a automatické zavlažovací systémy od firmy AZ-ZÁVLAHY Brno. Od projektu zavlažovacího zařízení až po realizaci a nejen v Brně. Automatické zavlažování má řadu výhod.


Plnoautomatické zavlažovanie kvetinových črepníkov riadené počítačom. Nezávislé od vodovodného kohútika a plne sebestačné. Pri inštalácii automatického zavlažovacieho systému bude potrebné začať .

Naše firma je na trhu zavlažovacích systémů již více jak let, v tomto oboru patříme k předním firmám. Solární automatické zavlažování Sol C-24. Nepotřebujete tlakovou vodu, žádné elektrické přípojky a dokonce ušetříte až vody oproti klasickému . Systém automatického zavlažovania vám pomôže zabezpečiť polievanie záhrady a trávnikov aj v čase, keď nie ste doma, alebo sa k zavlažovaniu nedostanete.


Návod pro instalaci automatického zavlažovacího systému. Testovanie automatického zavlažovania. Celkom pekny proces na obycajne zavlazovanie. Kazdopadne, vody v studni je dost, vymenili sme saci kos v studni, cerpadlo je v poriadku, . Nejen že závlaha bude rovnoměrná na celém přesně .

Bateria retro

Drezová stojánková batéria s retro hubicou. Máte vybrané filtry: retro kuchynske baterie. Mereo Retro Viktorie vaňová batéria nástenná, Retro Viktorie, chróm. Retro vodovodné batérie, retro sprchy - Žiadna retro vaňa, retro umývadlo či retro sprchový kút sa nezaobíde bez retro vodovodnej batérie.


Umývadlové batérie stojankové. Sprchové batérie s horným vývodom.

Záruka na tesnosť kartuše: rokov. I - besco, baterie łazienkowe. Používame cookies aby sme pre . Táto drezová stojanková batéria patrí do série dvojručkových vodovodných batérií Retro Viktorie, ktorá sa vyznačuje zaujímavým dizajnom a masívnym . Dizajnová vaňová kohútiková batéria RETRO nástenná. Prohlédněte si sekci Batérie a sprchový program a vyberte si . Nezvyčajný dizajn zaujme a určite neprejdete okolo nej bez povšimnutia.


Ferro stojánková drezová batéria Retro New XD4. Vodovodná batéria Sinks RETRO meď, Medená drezová batéria Sinks Retro je výrobkom talianskej firmy Armando Vicario.

Kuchynské batérie - Retro páková drezová batéria Provence - Waterfall na Kúpeľne Galaxy. Disponuje klasickým dizajnom.

streda 15. februára 2017

Lacna zumpa

Nádrže, šachty a žumpy na predaj a kúpu, online inzercia zdarma na Bazar. Bezplatná inzercia, lacna zumpa - predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Doprava v rámci celej Slovenskej Republiky. BETÓNOVÉ ŽUMPY Šaštín-Stráže.

Máme technické zázemie, vďaka . Betónové nádrže, žumpy a septiky – Považská Bystrica a okolie, ako aj na celom území Slovenska – ceny výrobcu – MONTÁŽ ŽÚMP GRÁTIS – tel. Ponúkame montáž a lacnú dopravu na území celého Poľska! V ponuke máme vodomerné šachty,. Betónová žumpa cena - Betónová žumpa lacná - Na…jlacnejšia betónová žumpa. Vyrábame a dodávame kvalitné certifikované betónové žumpy.


Betónové žumpy compartió una publicación en la biografía de Plechové garáže. Predám žumpu objemu mbez nutnosti obetónovania.

Dnes mám problém žumpa sa prelomila a oni tvrdia ,že všetko urobili tak ak mali. Táto toaleta, ktorej konštrukcia je vyťažená žumpa malých rozmerov. Navyše, výstavba takejto štruktúry spravuje miesto nie lacné. Ak takéto metódy používa tá najhlbšia žurnalistická žumpa – v poriadku, ale ak touto.


Tými boli predovšetkým lacná , ale vysokokvalifikovaná a disciplinovaná .

Kvalitne vane

Těsnící páska bílá k vaně či sprchovému koutu, šíře cm. Pro milovníky hodinové lázně je vhodná litinová nebo exkluzivní tzv. Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu - rekonstruujeme koupelnu a nevím, jakou pořídit vanu.


Paní ve studiu nám spíše radila vanu smaltovanou, . Bette FORM LOW-LINE Mělká obdélníková vana. K čisté klasice vanového designu patří i skupina ocelových smaltovaných koupacích van obdélníkového tvaru .

Po ochlazení se musí akrylátová vana ještě vyztužit dřevem nebo skleněnými vlákny, protože akrylát sám o sobě nemá dostatečnou vlastní . Výsuvná kovová optická vana pro montáž do datového rozvaděče. Pozice pro uchycení simplexních spojek ST nebo FC. Ve vaně je místo pro dvě optick. Styl: Kombinované Kategorie: Koupelny . Inzerát kovová vana v okrese České Budějovice, cena 600Kč, od Einstein Electronics na Sbazar.


Popis: Velice kvalitní zelená vana, ze silného plechu, . Vana – dominanta koupelny – umožňuje dodržovat základní hygienické návyky pohodlným a komfortním způsobem. Pro jakou vanu se rozhodnout, aby vana byla pěkná, dlouho vydržela, snadno se udržovala, a přitom nás nepřipravila o celoživotní úspory?

Sprchove panely akcia

Excellent MORE TERMO sprchový panel s termostatom ARAC. Deante podomietkový sprchový panel. Claudio Favaretto Výrobca: Drop Italy Uvádzacia akcia.


KIMURA sprchový stĺp s termostatickou batériou, chróm ( KU3). Sprchové kúty - Sprchové stĺpy.

AQUALINE FIGA sprchový panel s batériou, plast biely, chróm, SL230. Luxusný sprchový panelVýrobca: Drop Italy Uvádzacia akcia. Kompletné riešenia sprchových kútov, kabín a celej kúpelne. Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Chýba: akcia sprchové príslušenstvo Archives - MyBath. Hydromasážny sprchový panel.

Zobrazujú sa výsledky 1–z 35. Prednastavené zoradeniePrednastavené zoradenieZoradiť podľa. Pozrite sa na ponuku Lacné sprchové zásteny priamo v outlete výrobcu ROLTECHNIK.


Ponúkame vám najväčšie zľavy, akcie na sprchové sety, panely od eshopov na Tovar.

utorok 14. februára 2017

Plastové poklopy na šachty

Po hydraulickej stránke sú čerpadlá stále dokonalejšie, 3D obežné kolesá. Pre rodinný dom ponúka Wilo cirkulačné čerpadlo Star-Z NOVA v . Zobrazenie až z (stránok). Moderné spoľahlivé čerpadlo z bronzu s jednofázovým PM motorom.


Cirkulačné čerpadlo TC CP15-1. Cerpadlo 1/2na TUV,grundfos UP15-14B PM. CIRKULAČNÉ ČERPADLO PRE TEPLÚ VODU. W02] Obehové čerpadlo Weberman 25-130mm. E-shop so zameraním na: čerpadlá WILO, čerpadlá GRUNDFOS, domáce vodárne, kosačky.


Obrázok nie je k dispozícii. O nás Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamačný poriadok Kontakt. Rýchly kontakt: 07e-mail: tatragas@tatragas. Novaservis WEBERMAN cirkulačné čerpadlo pre pitnú vodu 1/- 1/2.


U 15-: Vodné čerpadlo Omnigena C. Použitie čerpadla Omnigena C. Vysokoúčinné cirkulačné čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA pre pitnú vodu s mokrobežným prevedením je určené pre bežný rodinný dom. Mokrobežné cirkulačné čerpadlo Wilo-Star-Z TT má závitové pripojenie a ochranu pred blokovaním. POUŽITIE cirkulačného čerpadla Wilo-Star-Z TT:. Prietokové elektronické čerpadlá s nízkou spotrebou energie pre cirkuláciu vody vo vykurovacích a chladiacich systémoch.


Vďaka použitej modernej technológii. V našej ponuke nájdete ponorné čerpdlá, kalové čerpadlá, samonasávacie čerpadlá na pitnú vodu aj ručné. Konštrukčný typ Mokrobežné obehové čerpadlo so závitovým pripojením a synchrónnym motorom odolným voči blokovaciemu prúdu.

Ventil gulovy

Potiahnutím sedadla sa zámok . Vše co potřebujete pro instalaci závěsného WC od českého výrobce keramiky JIKA. Modul je určený pro zazdění či předezdění. Pokud hledáte akční balíček . Montáž inštalačného prvku Geberit Duofix pre závesné WC. Neviete sa rozhodnúť, či do kúpeľne dať závesné alebo kombi WC ?

Pozrite si porovnanie výhod a nevýhod oboch varíánt a možno bude pre vás rozhodovanie. Připevnit je lze do sádrokartonu, bytového jádra nebo k zazdění. MARMOX Board - WC Box a WC stena predstavujú obkladové panely MARMOX Board PRO alebo. Rapid SL je špičkový inštalačný systém ponúkajúci prvotriednu funkcionalitu a vlastnosti. Tento systém predstavuje bezpečný a rýchly spôsob inštalácie . Závesné WC sa tešia veľkej obľube a majú aj prečo.


Sú šikovné, plné výhod a vyzerajú jednoducho úžasne. Medzi ľuďmi často prevláda .

WC kombi je klasické stojace WC, ktoré v súčasných trendoch nahradil jeho nástupca – vstavané WC. Aj keď sa môžete stretnúť s rozdielnymi . Inštalačné moduly pre podomietkovú montáž závesného WC , Závesný modul pre WC , splachovacie tlačítka. V prípade závesného WC sú splachovacia nádržka a prívod vody skryté v stene.

pondelok 13. februára 2017

Tahanie zumpy cena

Infra Panel do kúpelne - 500W s digitálnym termostatom. Nový, nepoužitý infra panel o výkone 500W určený najmä do kúpelní, kvôli držiakom na sušenie . Rekonštrukcia kúpeľne Pri pokládke dlažby si uľahčili prácu s. Materiál nórska kráľovská rodina akrylát. Séria já se vrátím akordy stříhání video ve . Bambusové rolety merkury market , Bambusové rolety na okna, Bambusové.

Výroba a predaj sanitárneho vybavenia pre kúpeľne , foriem na liatie betónu a krytov na informačné LCD . Kúpelne , vane, umývadlá, sanita - Kúpelňový eshop. Objednávala som si u nich obklad a dlažbu do kúpelne. Za obkladom som čakala takmer mesiac a bol mi dodaný úplne iný . Deň boja za slobodu a demokraciu). Do you want to receive the latest information from our web page?


Napríklad ako si vybrať správne dvere do kúpeľne , ako osvetliť príbytok, aký sprchový kút zvoliť či ako . Ta druha foto je obklad Tanaka do kupelne.

Kúpila som mozaiku do kupelne ARENA, vecer som ju doma. Predávame umývadlá na dosku, zápustné umývadlá, rohové umývadlá, dvojumývadlá, umývadlo . Zákazník kúpil dlažbu v merkury market.

Lacne kuchynske sety

Najlacnejšie lacné jedálenské sety. Lacné šedé jedálenské sety. Set BOND zostava veľká, sektor: 1x lavica BON-velká, 1x lavica BON-malá, 1x taburetka BON-0 . Moderné kuchynské linky, jedálenské stoly a stoličky, aj lavice do kuchyne od výmyslu sveta.


Jedálenské sety Stôl a stolička, k nedeľnému obedu pohodička! Okrúhle i hranaté jedálenské stoly s odolnou vrchnou doskou.

Prezrite si kuchynské stoly najskôr online. Viac ako 2obchodov na jednom mieste. Vyberajte z ponuky viac ako produktov Støraa a nakupujte pohodlne online. Kuchynské váhy pre presné a rýchle váženie potravin doma aj vo firme.


Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sety vstavaných rúr a varných dosiek Tovar zoradený podľa predajnosti od . Plastové stoly a stoličky - Lacne stolicky roznych svetovych stoliciek, stolicky online. Pre jednoduchšie vyhľadávanie . Jedálenský set pre osôb DIORA Naše kvalitné jedálenské sety pre osôb sú.

Lacne Kuchynske Stoly Z Polska also relates to: Proyasport - kvalitné a lacné. Vyberte si zariadenie do kuchyne za super cenu. Zariaďte si kuchyňu online v eshope Möbelix.

Wc a bidet v jednom

Je ideálny do záhrady alebo na terasu. Následkom používania, výrobok získa atraktívnu prirodzenú patinu, ktorá nemá vplyv na jeho funkčnosť. Terasový ohrievač SENCOR SHH 760BK. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Vyskladáme celú vašu domácnosť.

Infračervený terasový ohrievač Nevada - Infračervený terasový ohrievač Nevada je vynikajúci pre domáce aj komerčné použitie. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Predĺžte si sezónu na terase.


Plynové terasové ohrievače na súkromné a profesionálne využitie. ECOGREEN horák s malou spotrebou. Profesionálne prevedenie, zapaľovacia poistka. Ohrievač vhodný na vonkajšie terasy.


Hliníkový reflektor o priemere cm.

Prenosný vylepšovač teploty aj vonku. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Ponúkame terasové ohrievače značiek Enders, Sahara, Meva. Prijaté opatrenia: povinné opatrenia- stiahnutie z trhu a od spotrebiteľov.


Plynový terasový ohrievač z nerezovej potravinárskej ocele, profesionálna kvalita , zapaľovacia poistka, piezoelektrické zapaľovanie, na skvapalnený plyn. Akumulačný ohrievač vody vhodný na použitie v rodinných domoch a rôznych sociálnych zariadeniach, v ktorých je na prípravu teplej vody možnosť využitia .

piatok 10. februára 2017

Plastová šachta dn 400

Společnost ACO poskytuje komplexní systémy k nakládání s dešťovou a. Všechny liniové odvodňovací žlaby mají možnost napojení na . Extravagantné zaoblenie: oblúkový ACO ShowerDrain. Dizajny roštov pre rovné sprchové žľaby ACO ShowerDrain. ALCAPLAST Zápachová uzávěra pro venkovní žlaby (AVZ-P007).


ACO adaptér pre napojenie zvisl.

ACO Euroself odvodnění je navrženo speciálně pro soukromou sféru a kombinuje nejlepší kvalitu . Produkty nemeckého výrobcu podlahových žľabov a vpustí ACO sa vyznačujú použitím najkvalitnejších materiálov čím je zabezpečená dlhodobá funkčnosť po. ACO Hexaline Plastový žľab s pozinkovaným oceľovým krycím roštom m. Technicky dokonalé systémové riešenie. Odvodňovacie žľaby nákup a rezervácia v OBI. ACO ANTIKORO odvodňovacie systémy z ušľachtilej ocele. S 1K – S 3K sú vhodné pre odvodnenie vysoko frekventovaných.


ACO Selflock – líniový odvodňovací žľab pre povrchové odvodnenie. Rošt pre štrbinový žľab , antikor, rôzne .

Bezpečné odvádění povrchových vod a. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. A - D 4ACO rozšířilo svůj sortiment o žlaby povrchového odvodnění z vysoce .

Mini umyvadlo

HECHT 3poháněné dvoutaktním benzínovým motorem vhodné pro použití v místech, kde není. Motorové čerpadlo pro čerpání čisté vody. Güde GFS 401S Čerpadlo na plytkú vodu.


Vybavenie automatické zapnutie pri dosiahnutí výšky hladiny mm integrovaný elektronický spínač vypne čerpadlo. Toto vodné čerpadlo GE-PW je určené na rýchlu distribúciu veľkého množstva vody , napríklad na dodávku úžitkovej vody tam, kde sa nenachádza pripojenie . KVALITNÍ BENZÍNOVÉ ČERPADLO NA VODU MR.

Tato benzínová čerpadla oceníte v oblastech bez elektrické energie. Pomůže vám se zavlažováním, postřikem zahrádky nebo s přečerpáváním čisté vody. Vysoce výkonná benzínová čerpadla vhodná k rychlému vyčerpání vody z jímek, jezů a zatopených sklepů.


Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na čerpadla na benzín. Vysokotlaké samonasávací čerpadlo na čistou vodu s benzínovým motorem HP, ruční . Nevíte si rady při výběru čerpadla na vodu ? V našem obchodě nabízíme čerpadla , čerpací techniku, vodárny nebo také kalová ponorná čerpadla. Jedná se o čerpadla jak pro domácí, .

Hledáte benzinove cerpadlo vodni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

štvrtok 9. februára 2017

Nerezové koleno

Minimalistický a efektný dizajn nominovaný na cenu Czech Grand Design. Sortiment zahŕňa umývadlové, bidetové, vaňové, sprchové, drezové batérie i pre. EUR Drezová batéria stojanková Grohe Concetto New s vyťahovacou. Nástenná batéria bez ramienka, rozteč 1mm.


Laveo batéria Granit BLG 469D - béžová empty.

Kartuše, ramienka, matice, krytky a. Umývadlové vodovodné batérie delíme na kohútikové a pákové, pričom v . Vodovodné batérie online od Merkury Market. Predávame vodovodné batérie pre kúpeľňu. Vaňové batérie, sprchové batérie, umývadlové batérie a . Kvalitu a cenu ovplyvňuje tiež samotné prevedenie batérie.


Podľa spôsobu miešania a púšťania vody si môžete vybrať . Stojanková umyvadlová batéria bez výpuste.

Predajná cena bez DPH1€. Kuchynské batérie predávame v rôznych variantoch – pákové, so sprchou, zmiešavacie, mosadzné a pochrómované, ktoré ozdobia každý drez. Doporučená cena : 7- € s DPH.


Moderné vodovodné batérie expedujeme ešte dnes. Naozaj všetko pre vašu kúpeľňu, za najlepšie ceny. U nás je spokojný každý zákazník.

Arttec sk

V , Sada hadice , regulátor a šroubení. Příslušenství pro plynové grily. Všeobecné bezpečnostní pokyny.


Tento návod k instalaci je určen především odborníkům pracujícím v. MFXP hadice černá di 2mm dn 7mm UV stabilní.

Skladová dostupnost: Více než 200M. Produkt, Dostupnost, Katalogová cena, Sleva. Vhodné pro nadzemní zavlažování.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Slouží k přepravě vzduchu, vody a vodných roztoků látek pro technické účely. Stěna z měkčeného PVC, výztuž průplet ze syntetické . PVC speciální konstrukce a složení určené pro použití v náročných průmyslových podmínkách ,-dvouvrstvé spirálové opletení ,-pro rozvod vody, vzduchu . Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat.

Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro. Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic. RaySpool je obchodní označení způsobu balení teplem smrštitelných hadic vhodný zejména pro malospotřebitele.

Obľúbené príspevky