pondelok 30. júla 2018

Odsávacie hadice

Ponuka tovaru a služieb je platná len pre registrovaných podnikateľov (firmy a živnostníkov). Pre zaslanie objednávky sa . Sháníte odolné a kvalitní odsávací hadice pro odsávání prachu , pilin a třísek? K jakým odsávacím zařízením lze odsávací hadice připojit: . Pružné a odolné hadice pro odsávání výfukových plynů Ø až 2mm s teplotní odolností až 200°C, plně přejezdné. Vitajte, môžete sa prihlásiť alebo vytvoriť účet.


Vyrábame hadice na mieru, akákoľvek dĺžka a závity. Odsávacie a prepravné hadice. Počet výsledkov na zobrazenie 14. METABO sacia hadica 35mm - 5m 3€.


Konštrukcia: vinutá kovová hadica s viac− hranným prierezom a háko− vým profilom. ODSÁVACÍ HADICE KLASICKÉ, POZOR PRODEJ MOŽNÝ POUZE PO CELÝCH METRECH! CENY HADIC JSOU UVEDENY ZA 1BM V NATAŽENÉM STAVU. Flexibilní, odsávací , polyuretanové hadice. Vhodné pro dřevozpracující a nábytkářský . Charakteristika: Antistatická polyuretanová hadice s pozinkovanou ocelovou.


Kategória hadíc vhodných na nasávanie a odsávanie prevažne plynov, spalín ale aj kvapalín alebo pevných častíc (niektoré typy hadíc) so zvýšenou teplotnou. Spojovací prvok pre odsávacie hadice ZWS100S HOLZMANN - medzikus. Predaj: záhradné, priemyselné, odsávacie , vzduchové, hydraulické a tlakové hadice , postrekovače a tesnenia. Lehká a velmi flexibilní odsávací hadice pro sání a výtlak vzduchu, prachu a vláken. ERIKS dodáva širokú škálu odsávacích hadíc pripojovacích fitingov a spon.


Medzi cenovo najzaujímavejšie a najdostupnejšie hadice patria RX . Rozoznávame hlavne tlakové, tlakovo-sacie a odsávacie hadice. KOVOVE ODSAVACIE~HADICE DO 3GRAD C. Barva: Transparentní s poměděnou ocelovou spirálou. Vezměte prosím při volbě délky hadice v úvahu, že v hadici dochází ke ztrátě cca odsávacího výkonu na 1m délky použité hadice. Hadice PVC × mm (bal = m), obj. Vysoce flexibilní a lehká spirálová hadice z průhledného polyuretanu.


HADICE FLEXADUR PVC - 1NO kód: POUŽITÍ : Klimatizace a ventilace všeobecně, odsávání kouře, jemného prachu. Cena s DPH: 1€ expedice: Skladom. Plastová hadice s hladkým vnitřním a vnějším měděným drátem. Používá se k napojení odsávacích bodů k hlavnímu potrubí nebo k vytvoření ohybů.


Používají se pro odtah plynů a výparů různých substancí, prachu, pilin, třísek, dřevěných . Nabízíme odsávací hadice všeho druhu, rozměrů i materiálů. Pro vzduch, kouř, obilí piliny i granuláty. V této kategorii naleznete velký výběr odsávacích hadic: odsávací hadice na vzduch a prach, hadice na vysavače, odsávací hadice na abrazivní materiály a . PVC hadice k odsávacím jednotkám. Prodej pouze celého balení - m nebo m. Vysoce kvalitní PU (polyurethanová) flexibilní 102mm průhledná odsávací hadice v délkách 5m , 5m nebo metrů.


Je vyztužená poměděnou ocelovou . ELO Toman je významná obchodní společnost v oblasti strojírenství.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky