streda 18. júla 2018

Wc zamok

Ak by ste si však radi zakúpili napríklad do kúpeľne kľučku s WC poistkou, ale máte tam momentálne iný typ, tak nezúfajte. Zámky na WC Počet produktov v kategórii: 7. Tovar nie je momentálne na sklade vo Žiline (aktualizované každých hod). Deti sa rady hrajú s vodou, toaleta teda ľahko priťahuje ich pozornosť. Navyše je toaleta lákavou úschovňou pre toaletný papier , . Zadlabavací zámok WC HOBES K222. Nižšie si môžete vybrať z ponuky.


Legenda skratiek: OB – zámok pre obyčajný kľúč. Vložiť do nákupného zoznamu. Kategórie zaradenia produktu: Zámky , kovania . Symboly motýlikový motýlikový. WC a kúpelňa zámok bez prevodu zámok s prevodom. Stavebný zadlabávací zámok Hobes K 1pre WC zámok s hlbkou 60mm, osové vzdialenosti 40mm, rozteč 72mm.


Povrchová úprava zinok biely. Zobrazujú sa výsledky 1–z 28. Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť podľa priemerného hodnotenia . Nový GEGE magnetický západkový zámok série cludo (z lat. claudo = zatvoriť) kompletne napĺňa tieto vysoké nároky.


Princíp fungovania je rovnako jednoduchý. Záchodový zámok, zadlabací, do dverí. Zámok magnetický MEDIANA POLARIS WC niklový komaxit.


Rozteč mm, zádlab 7mm, dormas mm, čelo zámku 1x mm. Zámok WC pre posuvné dvere uzamykateľný, mušľa v rôznych prevedeniach. Dvere DORADO 8xsú vhodné do vlhkého prostredia, mm bezpečnostné kalené sklo, WC zámok. Rám je vyrobený z hliníka, dymové sklo satin bronze, . Vision R eco (okrúhla rozeta) - WC zámok.


Rozmery čela zámku (D x Š): 1x mm. V ponuke aj zámky s indikátorom uzamknutia. WC zámok zadlabávací obyčajný, bez prevodu, spodný orech 6xmm, alebo 8xmm. Rozteč mm, dornmass mm, celková hĺbka zádlabu mm, čelo . V zámku je miesto otvoru na kľúč štvorhran, ktorým kľučka . Zádlab- (celková hĺbka) 80mm, rozstup 90mm, vzdialenosť od čela zadlabávacieho zámku k osi kľučky 50mm.


Chcem sa spytat co hovorite na dvere do kupelky a zachoda s vetracimi otvormi a tiez zamky tie wc co su. Dverové zámky G-U BKS ponúkajú rôznorodé varianty prevedení vrátane voľby. Magnetické interiérové zámky POLARIS (FAB, mezipokojové a WC ) si můžete.


Rozety pre WC zámky - Kľučky a rozety - Katalóg. Mincový zámok je možné použiť v lyžiarskych strediskách, na kúpaliskách, hradoch a zámkoch, v reštauráciách, na verejných toaletách WC , v bufetoch, šatniach . Firma HOBES vyrábí nejrůznější typy zadlabacích zámků. Sada s WC zámkom guľatá - uzamykateľná z jednej strany.


Určená pre miestnosti, ktoré je potrebné uzamykať z jednej strany - WC . BONAITI B-Four magnetický zámok NWC , štvorhran 8mm, veľk. KOVANIA FREE PRE DREVENÉ POSUVNÉ DVERE PLOCVHÉ ŠTVORCOVÉ - ZÁMKA NA KĽÚČ MATNÝ CHRÓM. Cena s DPH 34Kč Cena bez DPH 285.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky